Classic Photobooth

Perfecte Photobooth voor Events Huwelijk Party's Communie Sweet 16

Compacte Photobooth die zich overal thuis voelt.

Offerte

Organiseer je een event of feest, en wil je het net dat tikkeltje extra geven?

No Photobooth No Party

Iedereen met een glimlach naar huis. De foto’s zijn uniek en de prints gepersonaliseerd. Fun gegarandeerd, steeds een feest voor jong en oud.

Photobooth props

De photobooth bedient u heel makkelijk via het grote touchscreen. De bediening is super gebruiksvriendelijk, zodat iedere gast kan genieten van leuke fotomomenten. Zelfs oma 😉

Photobooth props

Tijdens jouw evenement worden alle foto’s opgeslagen. Binnen 3 dagen na terugkeer (van de photobooth) ontvangt u de foto’s in een beveiligde online galerij. Daar kan je jouw foto’s delen en downloaden met bijvoorbeeld jouw gasten. Bovendien ontvangt je een e-mail zodra de galerij beschikbaar is.

Photobooth props

Bij het bestellen van onze photobooth voor een bruiloft krijgt u er gratis papieren party props bij. Verhoog de feestvreugde met de grappige party props en accessoires! En achteraf mag u ze nog houden ook. Heeft u zelf leuke ideeën of aparte rekwisieten? Leef u uit voor de tofste foto’s! Niets is te gek met onze photobooth.

Boek nu je Classic Photobooth

Meer dan 500 tevreden klanten!
Achterwand
Achterwand
Wij hebben verschillende photobooth achterwanden beschikbaar, (optie €50) geef zeker door welke wand jullie graag willen.
Meer info
Foto strookjes
Foto strookjes
Je kan bij ons zelf bepalen wat de layout van de foto wordt. Geef aan wat je mooi vindt en wij maken het voor je op. Foto’s kunnen strookjes van 15x5cm zijn met 3 foto’s er op. (standaard) Of klassieke foto’s 15x10cm met 1 of meerdere foto’s er op.
All in
All in
Onze photobooths worden altijd met een flits, DSLR foto toestel en een snelle professionele printer geleverd. Over kwaliteit hoeft u zich dus geen zorgen te maken, want enkel het beste is goed genoeg.
Classic Booth

Niet voor niets een Classic.

Eenvoudig in gebruik, maar veelzijdig en ontelbare mogelijkheden.

All night

445incl btw

800 strookjes printen

Opgehaald volgende ochtend.
Op- en afbouw door ons.
Alle gemaakte foto’s na afloop ook digitaal.
Ontwerp Layout.
Uitbreidbaar met extra opties. (Gif) (Video)
%d bloggers liken dit: